Arnhem

Techniekdag 2018 op Industriepark Kleefse Waard!

Ook dit jaar kunnen jongeren uit de regio Arnhem zich oriënteren op een toekomst in de techniek op de Techniekdag 2018.

Wanneer?

Zaterdag 6 oktober
10.00 tot 17.00 uur

Waar?

Industriepark Kleefse Waard
Westervoortsedijk 73, Arnhem

Er hebben zich inmiddels veel bedrijven aangemeld die erg leuke activiteiten hebben bedacht om kinderen in de leeftijd van 8 tot 15 jaar op een actieve manier te laten kennismaken met alle mogelijkheden in de Techniek.

Wat de kinderen kunnen doen?

Kinderen kunnen een zelfbedachte robot bouwen. Er zijn diverse laboratoriumproefjes en kinderen kunnen haargel en boutzout maken. Of beleef een virtual reallity-advontuur met een VR-bril. Maak jij je eigen willy wortel lampje? Of maak jij kennis met de hololens?! Deze slimme hologram bril neemt je mee in de wereld van lego en dinosaurussen!

Een dag die zeker voor de kinderen, maar ook voor ouders en anderen zeker de moeite waard is.

We zien u allen graag op 6 oktober,

De Werkgroep

Initiatiefnemers

Mede mogelijk gemaakt door

Dit kan jij beleven!

De Techniekdag is gratis te bezoeken. Jongeren en familieleden kunnen ervaren hoe leuk en veelzijdig techniek is. Opleidingen – van vmbo tot en met universiteit – en bedrijven presenteren deze dag verschillende doe-activiteiten. Metaal, bouw en architectuur, timmerindustrie, meubel/interieurbouw, installatietechniek, elektro- en motorvoertuigentechniek, zorgsector, duurzame sectoren  en ICT presenteren zichzelf tijdens de techniekdag in Arnhem. Wat is er te doen? […]

Lees meer ..

Ook een activiteit organiseren?

Wilt u een activiteit organiseren? Meld u aan via de pagina aanmelden en help mee techniek door middel van een technische doe-activiteit onder de aandacht te brengen!

Lees meer ..

Contactformulier


De Techniekdag
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
T: 055 - 52 22 606