Arnhem

Techniekdag 2018 op Industriepark Kleefse Waard!

Beste deelnemers en bezoekers van de Techniekdag Arnhem,

De Techniekdag Arnhem 2018 vindt plaats op zaterdag 6 oktober, van 10.00 tot 17.00 uur op het Industriepark Kleefse Waard (Westervoortsedijk 73, Arnhem). Ook dit jaar organiseren we de Techniekdag samen met Innovate.

Er hebben zich inmiddels veel bedrijven aangemeld die erg leuke activiteiten hebben bedacht om kinderen in de leeftijd van 8 tot 15 jaar op een actieve manier te laten kennismaken met alle mogelijkheden in de Techniek.

Wat de kinderen kunnen doen?

Samen met leerlingen van het Candea College gaan ze nadenken over een brug, die past in het landschap van De Liemers en gaan ze deze ook bouwen, er is een echte smid die echt vakwerk laat zien, kinderen kunnen een eigen sleutelhanger maken, aan de slag met installatiewerk, er is een echte Zorg-robot die je opdrachten kunt laten uitvoeren, er is een Lego waterrad die de kinderen zelf af kunnen bouwen en waar ze testjes mee uitvoeren, er zijn laboratoriumproefjes, een tovertafel, een mega LED scherm en echt nog veel meer. De activiteiten zijn zowel binnen als buiten.

Een dag die zeker voor de kinderen, maar ook voor ouders en anderen zeker de moeite waard is.

We zien u allen graag op 6 oktober,

De Werkgroep

Initiatiefnemers

Mede mogelijk gemaakt door

Gratis activiteiten

De Techniekdag is gratis te bezoeken. Jongeren en familieleden kunnen ervaren hoe leuk en veelzijdig techniek is. Opleidingen – van vmbo tot en met universiteit – en bedrijven presenteren deze dag verschillende doe-activiteiten. Metaal, bouw en architectuur, timmerindustrie, meubel/interieurbouw, installatietechniek, elektro- en motorvoertuigentechniek, zorgsector, duurzame sectoren  en ICT presenteren zichzelf tijdens deze kijk-, doe- en speeldag. Je kunt bijvoorbeeld 3D […]

Lees meer ..

Ook een activiteit organiseren?

Wilt u een activiteit organiseren? Neem dan contact op met de werkgroep, om te kijken welke mogelijkheden u heeft om uw bedrijf met een technische doe-activiteit onder de aandacht te brengen!

Lees meer ..

Contactformulier


De Techniekdag
Boogschutterstraat 1c
7324 AE Apeldoorn
T: 055 - 52 22 606